Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
Antioxidant capacity
(4)
Ácido cafeico butilado
(1)
Type 2 diabetes
(1)
Torta de prensada de nuez pecan
(1)
TBARS
(1)
Storage
(1)
Reactive oxygen species
(1)
Perfil de ácidos grasos
(1)
Pecan nut expeller cake
(1)
Obesity
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2018
(1)
2017
(2)
Institution
Deutsches Diabetes-Zentrum
(1)
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Antioxidative, histological and immunological responses of rainbow trout after periodic and continuous exposures to a peracetic acid-based disinfectant
2020 .
Liu, Dibo
|
Lazado, Carlo
|
Pedersen, Lars-Flemming
|
Straus, David L.
|
Meinelt, Dr., Thomas
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Characterization of pecan nut expeller cake and effect of storage on its microbiological and oxidative quality
2018 .
Marchetti, Lucas
|
romero, eder lilia
|
ANDRES, Silvina Cecilia
|
Califano, Alicia
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
The Janus Head of Oxidative Stress in Metabolic Diseases and During Physical Exercise
2017 .
Pesta, Dominik
|
Roden, Michael
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Butylated caffeic acid: An efficient novel antioxidant
2017 .
Shi, Gaosheng
|
Liao, Xianyan
|
Olajide, Tosin
|
Jiang, Xueyan
|
Liu, Jiaojiao
|
WENG, Xinchu
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article